seminggu bersama,,,,,

Sunday, February 6

24 January sampai 31 january 2011, merupakan tarikh paling best dalam hidup aku...
nk taw ade apa dgn tarikh 2??

meh cini aku nk story-morry, tarikh ni ialah tarikh awek aku balik dr misi amal lawatan Antarabudaya( suka suki aku je letak nama misi lawatan ni) ke AUSTRALIA anjuran AFS..
aku nk cite bukan saja best dia blik sini selepas sebulan dia tinggalkan aku malahan plak dia stay kt KL seminggu sbb nk release tensen katanya..

perrrghhhh best giler dow... hahaha firstly aku nk sampaikan penghargaan aku kt semua Housemate aku, KONGSI 59 especially LAN, DM and PANJANG. coz selama seminggu 2 aku dh susahkan korang dan xdilupakan juga kepada budak2 rumah H-2-23( btl ke x aku pn xtaw) FEEZ, AJUE, IKA, ECAH, sbb benarkan my sweet honey bunny stay umah korg.. aku xtaw la nk ucapkan tima kasih mcm na lg.. sampai aku xreti nk ungkapkan dgn kata2. tp jgn isau, nty elaun kuar aku blanja korg makan ok x? hahaha...

seminggu yg berlalu 2 macam2 aku isikan aktiviti gan awek aku.. tp aku rs dlm seminggu 2 msti dia bosan gila coz time 2 aku dh start kelas, kelas plak dr pg sampai ptg mana ada ms sngt aku nk kuar gan dia.. tp aku rs dia la awek aku paling memahami aku, walaupun dia staay sini dia nk release tensen dia tp dia xpnah nk merengek kt aku nk kuar mane2 pn..
aku jer yg isau dia bosan 2 yg aku ajak dia pi merata. hahaha tp naik kenderaan rasmi aku la.. MOTO jer hahaha.. tp dia pn xkisah.. sedangkan aku dipahamkan dia xpnah naik moto pn seblum ni..

dlm sejarah hidup aku la, dlm ms seminggu aku tgk wayang 3 kali.. The Way Back, Khurafat n Haq... ni la cite2 yg aku tgk gan my sweet honey bunny, aku ada masa je aku msti ajak dia kuar. sbb aku tkt sngt dia bosan.. dlm ujan pn aku ajak dia kuar.. hahaha.. tp dia xdak hal.. mana aku pi suma dia follow je.. klu kuar soklan yg aku akan tnya msti " Hari ni nk makan apa? kt mana nk makan", aku rasa msti dlm seminggu 2 dia muak gan soklan aku ni hehe..

dlm ms seminggu 2 la aku pecah lg 1 rekod hidup aku, "pi kl bawak moto dalam hujan" hahaha..
aku dh la xpnah pi kl bwak moto sndri, tp nk kuar pnya pasal aku xkira la ujan ke x ke aku nk kuar gak, 2 yg lepas sampai ke Times Square 2... aku taw my sweet honey bunny ni suka shopping so aku bawak dia pi situ so dia leh la shopping puas2, xckup kt ctu aku bawak pi Sg wang plaza, and Pavillion pn aku bawak dia pi.. xkisah la.. janji dia puas shopping hahahaha..

seminggu bersama 2 aku rs hari paling best dlm hidup aku.. bkn apa bkn slalu dpt spent time sesama smpai pg.. hahaha.. mmg aku xkn lupa la sampai bla2.. lastly from aku to my sweet honey bunny, THANK ALOT COZ DPT SPENT TIME GAN BIE SELAMA SEMINGGU, BIE HEPI SANGAT HARI2 YG KTA KUAR 2... THANK AGAIN FROM ME.

2 kritikan:

Lolita's on February 9, 2011 at 1:11 PM said...

ehem2! bhgie die slama smggu yee.. hehe.. iqa ckp ko slh eja nme die! die nk mrh tuu... huhu
btw, jnji jgn lupe.. "dpt elaun nk blnje mkn" kn? hehehe. :P

babyHoney on February 12, 2011 at 3:31 AM said...

hubby , bby yg patut ucap tq sbb hubby yg arrange semua .
tengs sgt sbb bby yg byk susahkan hubby !
smpai slaloo kena marah la .
anyhow , belanja la depa jgn tak pula
haha .
ajue pon da tuntut !

Post a Comment

ƨαяαиɢнɛα

Daisypath Anniversary tickers


ShoutMix chat widget
 

ρɛяcɛcт тωσ : ) Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!