Update sikit!!!

Saturday, December 25

cuti sem pn dh nk abez..
hr ni xmas sok aku blik lusa sampai 30hb 12 aku lepak umah sewa
then 31hb ada kursus(nk masuk tahun baru pn ada kursus)
then 4hb jan bermula la kerja aku..
kerja sebagai pnyambut tetamu kt kolej.

cuti sem ni bapak bosan aku duk kt umah..
haram xde keje aku nk wat..
hari2 rutin yg sama jer aku wat..

pagi bangun (walaupun time aku bangun 2 kadang lewat),mandi, makan lepaking tgk tv sampai kul 4 or 5.
then mandi lg siap2,kul 6 kuar gi keje kt stall burger(padahal xkeje pn.. pi melepak je) sampai kul 12..
kemas2 stall basuh ape yg ptt n xptt sampai kul 1,
then abes sume, aku n boss burger aku AKA big bro aku gi lepak kt IRFAN CAFE smpai la kul 2 - 3 pg then blik umah tido..
sok pn rutin yg hmpir sama ja..

klu tidak mlm2 ada gak aku wat ceramah umum kt awek aku, ni dier dh xde so 2 jela rutin aku hr2.

bosan gila life mcm ni..
dgn rindu kt awek aku suma ckup..
bla la BABY aku ni nk blik??
BIE rindu gla kt BABY...

pape pn cyg take care taw..
n da masa nty kta chat k..
tggu b blik sana bru leyh kita chat..
kt cni payah ckit ni on9~~~

lastly, bie nk gtaw bby yg bie syg sngt kt bby...
jaga diri, iloveyou syg!!!!!
mmmmmmuuuuuuuaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3008!!!!

p/s: rohaimy sayang nabila!!!

2 kritikan:

babyHoney on December 25, 2010 at 6:23 AM said...

ceramah umum yea ?
haha .
funny : )
ukeyh sygs .
iloveyousoomuchtoo

im her lover : ) on December 27, 2010 at 4:38 AM said...

yela.. hehhee
iloveyoutoo cyg bie!!!

Post a Comment

ƨαяαиɢнɛα

Daisypath Anniversary tickers


ShoutMix chat widget
 

ρɛяcɛcт тωσ : ) Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!