Jumaat Datang Lagi~~

Friday, July 30

Hari ni klas aku abez agak awal la..
start kul 10 abez klas kul 10.30... hahaha~~ (baik xde klas lngsung!!)
so lepas klas td, aku n geng2 59 yg lain pn trus lepaking kt cafe smbil mkn2
tgk jam pn mcm awal lg jer, nk blik pn mcm xbest lg jer..
bkn ade ape kt umah..
tp dorg ajak blik awal sbb hari ni hr JUMAAT...

bru aku ingt hr ni hr JUMAAT that means bla hr jumaat jer aku bygkn equation ni..
Solat JUMAAT + Baby balik = HARI JUMAAT!!!!!
wahhh.. rindu plak kt awek aku sorg ni.. padahal baru je dia blik asrama 2hari lepas.. tp nk wat mcm mana kn.. rindu pnya pasal, pisah sejam pn leh jd rindu hehehe...

semalam dia majuk gan aku, coz aku tipu dia kata aku xupdate lg blog aku ni (assignment dia bg kt aku sblm dia blik asrama) bkn apa, aku sja je nk biar dier tgk sndri hehehe (gelak evil).

sory sayunk.. Bie saje jer wat mcm ni sbb nk suh baby check n komen pasal blog bie ni..
soo what you think honey?? bie leyh jd penulis blog ke x?? hehehe
once again I'm sory my dear hunny bunny~~
ilysfdm NABILA

1 kritikan:

ratu eila on July 30, 2010 at 5:15 PM said...

rindu kerr ?
tipu niyh .
ta caye lngsg .

majuk ?
yess .
tahu pon .
but bkn pasal blog !
tp bie uh asyik ngn keje je .

Post a Comment

ƨαяαиɢнɛα

Daisypath Anniversary tickers


ShoutMix chat widget
 

ρɛяcɛcт тωσ : ) Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!